breitling bentley replica https://www.hublot.to https://www.omegawatches.to/ replica tag heuer www.panerai.to iwc replicas audemarspiguet.to fake Franck Muller

Despre Noi

Barta Ati Satu Mare

Firma Barta Ati este una dintre cei mai cunoscuti retaileri din Satu Mare. Fondata in 1994, compania a devenit recunoscuta pe plan local pentru promtitudinea si amabilitatea cu care isi deserveste clientii.

Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania comercializeaza o gama larga de: bauturi alcoolice si nealcoolice, alimente de baza, conserve, dulciuri, tigari, cafea si alte categorii de produse.

Din dorinta de a creste eficienta operatiunilor desfasurate si de a obtine o vizibilitate crescuta a acestora, managerii Barta Ati, au cautat sa implementeze solutii complete, capabile sa gestioneze toate componentele afacerii. In prezent sunt gestionate peste 20000 de produse comercializate prin intermediul a 2 depozite mari, 3 cash&carry, 14 magazine. Un loc important in oferta este ocupat  de gama de produse marca proprie, sub brandul “ GEVIDO “.

Firma se bazeaza in primul rand pe sortimentatie, pe politica de pret si serviciile prestate. Puterea de cumparare este redusa, astfel ca pentru client acesta este un aspect foarte important in decizia de cumparare. Ofertele saptamanale, pe o piata in permanenta schimbare, este doar o metoda prin care firma Barta Ati continua sa atraga atentia consumatorilor si sa elimine pe cat posibil, orice amenintare de incetinire a ritmului de crestere a afacerilor. Un alt aspect important pentru retailer este si interactiunea directa cu clientii, acesta fiind din punctul lor de vedere unul dintre atuurile pe care comerciantii independent le au in fata marilor jucatori.

Chiar daca magazinele au un concept similar, compania a incercat sa adapteze sortimentatia in functie de profilul clientilor din zona respectiva, dar si de competitori. Astfel, firma incearca sa  raspunda tendintei de orientare catre produsele indigene, achizitionand o varietate de produse, de la producatorii locali si/sau regionali.

Pretul,calitatea si serviciile oferite, reprezinta baza.

Printre serviciile oferite amintim:

  • Distributia de alimente si bauturi pe un areal de…..judete, cu aportul zilnic a 25 de reprezentanti de vanzari
  • Transport de marfuri intern si international cu flota proprie de masini
  • Comercializarea unei game vaste de materiale de constructii prin depozitul propriu
  • Servicii hoteliere oferite prin hostelul propriu DORA din Satu Mare, str.Ganea

 

240

Angajat

15

Magazin

800

Partner

3

Cash & Carry